Bio
148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-148,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

BIO

SERGINHO MOREIRA

CONSTÀNCIA i ESFORÇ són la seva filosofia de vida i s’integren de manera tan natural com la fusta de les seves baquetes.

Serginho Moreira, entre altres coses, és el bateria de Maldita Nerea. Aquest brasiler, de vocació tardana, va entrar al món de la música als 21 anys d’edat. Després de rebre la seva primera classe de bateria, va descobrir que aquesta era la seva passió i es va proposar que fos la seva professió.

Al Brasil va començar a dibuixar el perfil del que arribaria a ser. Es va formar amb grans professionals com Alexandre Ravagnani. El desig de dedicar-se a la música era tan fort que, paral·lelament, investigava, estudiava i aprofundia amb mètodes diversos, CDs, DVDs i totes les
màster classes que podia rebre.Va iniciar el seu camí amb el grup RAIO-X de repertori Pop-Rock però ben aviat va descobrir la seva motivació pel Jazz, la Bossa- Nova i ritmes llatins en general.

L’any 2000 decideix marxar del Brasil per tal de seguir dibuixant el futur que desitjava. Després d’intentar anar als EUA, finalment, va arribar a Barcelona. Data rodona en tots els sentits. En aquesta meravellosa ciutat ha format el més important de la seva vida: la seva família! Aquí també troba molts punts claus i decisius com ara professors (Pablo Posa, Quim Solé, Aldo Caviglia, Alfred Berengena…), una bona escola, amics i un lloc únic per viure que considera, també, casa seva: Catalunya. Sense oblidar, però, les seves arrels: el Brasil.

Segons ell: “és una gran experiència sentir que pertanys a dos mons tan semblants i diferents alhora”.

La seva carrera professional a Espanya comença amb el quartet de Samba i Bossa Coisas do Brasil el qual té un component emocional important ja que fou el projecte que el va dur d’Itajaí, la seva ciutat brasilera, a Barcelona.

Després de diverses col·laboracions i participacions en diferents grups arriba el moment d’expansió nacional acompanyant el cantant Jere per tot l’Estat espanyol. L’any 2008 comença la seva aventura musical amb Maldita Nerea. Una experiència increïble. Actua en llocs tan importants com el Palacio de los Deportes de Madrid, Palau de la Música Catalana i Palau Sant Jordi de Barcelona amb aforaments plens i un públic totalment entregat. Fins i tot, ha fet realitat el somni de qualsevol músic:
actuar al Rock’n’Rio… una experiència totalment emocionant! Durant aquests cinc anys ha fet més de 300 concerts per Espanya i gires per Mèxic, Veneçuela i Londres.

Compaginant el projecte “Maldito” col·labora amb altres formacions com MALAKATONES, BLUE FUNKY MAMMA QUARTET i fa substitucions de tot tipus.

Una altra faceta que li apassiona i forma part de la seva vida professional és la docència. En l’actualitat imparteix classes a Rubí, Barcelona, al seu estudi.

Sense música la vida seria un error, Nietzche.

La música és el veritable llenguatge universal, Weber.

La música és la respiració de l’ànima, M. Flores.