Classes de bateria
1260
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1260,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CLASSES
DE BATERIA

Si hi ha una cosa que, gairebé, m’agrada més que tocar la bateria és ensenyar a tocar aquest instrument.

En el meu estudi imparteixo, a partir dels sis anys, classes privades de bateria on combino tot el que he après dels “llibres emblemàtics de la bateria”, l’escola i la meva experiència a “la carretera”.

La meva filosofia es basa en la pràctica sistemàtica de la coordinació, la independència, la tècnica, els grooves, redobles i lectura musical d’una forma amena i adaptada a les necessitats, capacitats i requeriments de cada alumne. És molt important que l’alumne toqui cançons així que ell mateix tria el seu repertori a més de tocar els Play-alongs que vaig recomanant durant el curs.

Tinc un espai ampli, acondicionat i climatitzat i disposo de dos sets  DW COLLECTORS SERIES, plats ZILDJIAN i un equip de so d’alta qualitat.

En parlem? Segur que trobem la metodologia que necessites per aprendre, per tocar i sobretot gaudir de la bateria.