Campament Maldita Beach Rock
385
post-template-default,single,single-post,postid-385,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
MBR 02.jpg

Campament Maldita Beach Rock

Aquesta és la meva vida i, m’encanta! Però si per sobre de tot això hi ha alguna cosa que “m’ompla”, que respón afirmativament a molts dels meus dubtes i preguntes és ENSENYAR i si és als que acaben de començar, doble premi!

Maldita Beach Rock és la representació tangible d’aquest sentiment i us faig cinc cèntims de com ho vaig viure:
Els primers quatre dies el “meu equip i jo” (“els bataques”) ens vam dedicar a la pràctica de la bateria treballant els conceptes bàsics de l’instrument, és a dir, la coordinació, tècnica, postura, lectura i rítmes bàsics. Igualment per la seva banda ho van fer els baixistes, guitarristes i cantants.
Tota aquesta tasca la vam fer en grup però sense perdre, mai, el sentit lúdic del campament barrejant activitats musicals, lúdiques i esportives.
A partir del cinquè dia vam començar els assajos amb les bandes formades prèviament amb els aplicats estudiants i és aquí on va començar a fluir tota la màgia del campament.
I aqui vaig entendre que és ben cert que la cara és el mirall de l’ànima, només feia falta veure com lluïen els seus ulls per adornar-se que estaven complint un somni: estaven tocant la bateria amb una banda!!! Era espectacular veure com les seves cares anaven canviant a mesura que els assajos avançaven i les cançons cada vegada sonaven millor.
A mesura que s’apropava l’últim dia de campament, el dia del concert final, l’il.lusió, l’alegria i els nervis es barrejaven donant lloc a un cocktail d’il.lusió i sentiments. No m’extranya! En tan sols una setmana molts d’ells pujarien per primer cop a un escenari. Pura emoció!!! Que em posa la pell de gallina només recordar-ho.
…i com que el temps, per a bé per a mal, passa de pressa, ja tornem a tenir el mes de juliol a la contonada i tornarem al Maldita Beach Rock a gaudir, una vegada més de les classes, els riures, al bon rotllo, la música i el més important: l’il.lusió!! d’aquests petits genis d’aprenents de músic.

T’hi animes?
http://www.malditabeachrock.com/

Fins aviat,
Serginho Moreira.

Les Fotàgrafes Carol Arce i Alba Lamas de La Despensa Creativa hi van ser:

No Comments

Post A Comment