Endorsers
416
post-template-default,single,single-post,postid-416,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Endorsers

Un dia vaig decidir agafar les meves baquetes, travessar l’Altàntic i plantar-me a la ciutat comptal disposat a fer soroll, a fer molt soroll. Això sí, amb RITME!

Han passat els anys, uns anys meravellosos i aquesta història torna a tenir un capítol feliç, d’aquests que mai hauria imaginat i que gràcies a la confiança i el recolzament de MUSIC DISTRIBUCIÓN i GEWA IBÉRICA ara us puc anunciar, amb un gran somriure i un redoble de tambors, d’aquests que desperta tot el barri del seu descans dominical… Per fi us puc anunciar, amb orgull, que ara formo part de la família de endorsers de les grans marques DW DRUMS, ZILDJIAN CYMBALS i EVANS DRUMHEADS. Tot camí es fa més amè quan es pot recórrer amb bona companyia i ara us puc assegurar que tinc la que sempre havia somiat.

Vull fer un agraiment personal a l’Alfredo Méndez, en David Gil, en Toni Pagés i l’Alfred Berengena. “Vosaltres teniu part en tot això!”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.