La meva experiència al Rock in Rio
400
post-template-default,single,single-post,postid-400,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

La meva experiència al Rock in Rio

Ja fa anys que em vaig instal·lar a l’estat espanyol i és aqui on m’he tornat a trobar amb el Rock in Rio: “la música i els músics vivim en la carretera”. I aqui em veuràs, en el vídeo que acompanya aquest post, ficat dins la meva “peixera” (Jorge i Tato t’expliquen el perquè) actuant amb Maldita Nerea al Rock in Rio Madrid de l’any 2.012, davant tanta gent, davant tantíssima gent, compartint cartell amb rock stars com Maná i Lenny Kravitz, entre altres.

Agrupa les connotacions sentimentals i professionals amb les il·lusions d’un jove que un dia va començar a fer cops de manera anàrquica a un tambor per intentar comprendre tot aquest torrent d’emocions que vaig sentir durant aquest concert i és per això que el vull compartir amb tu, compartir un dels meus millors records a sobre d’un escenari, compartir un raconet del meu cor.

Gràcies a Sony Music Entertainment España, S.L. i a Maldita Nerea per cedir les imatges d’aquest vídeo.

 

No Comments

Post A Comment