Vídeo Memories of Largo da Ordem
426
post-template-default,single,single-post,postid-426,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vídeo Memories of Largo da Ordem

Samba 7 per 8

Sempre és un repte tocar les mètriques irregulars, no és veritat? Bé, al menys per a mi. Però també és veritat que des d’els meus principis com a estudiant de música sempre m’havia agradat aquests compassos diferents. Sempre m’han motivat i segueixen motivant-me. Un dels responsables d’això va ser el baterista brasiler Endrigo Betega, i tant és així que vaig anar  cap a Curitiba a prendre classes amb ell amb la intenció que m’expliqués com funcionaven aquests rítmes “estranys”. En aquella època, cap els principis dels 90, encara no existia Whatsapp i havia d’esperar-lo al LARGO DA ORDEM. Mare meva, quins records…

Pel que fa a l’escenari per aquest vídeo he triat Can Xercavins, una masia milenària i increible, aqui a Rubí, que tinc la sort de tenir molt a prop del meu local. És un privilegi i un veritable luxe haver pogut treballar allà dins. És història pura, història viva!

Per gravar la bateria vaig tornar a aplicar el mètode Glyn Johns, que consisteix, resumidament, en utilitzar tres micròfons de forma equidistants per captar el so de la bateria. Era això el que buscava: Un so directe, sencill, ambient… i per posar la cirereta al pastís, he utilitzat un micròfon valvulat i dos Ribbon, gràcies al meu amic Edu González.

La part musical està a càrrec de:

Azorín Fenoll ………Piano

Guillem Boltó……..Trombó

Álvaro Taborda……Contrabaix

Tomi Pérez…………Mezcla.

El vídeo te la col·laboració de l’Emilio Sánchez, Popi Molist, Dani Jiménez i Javi Serrano.

Mil gràcies a tots ells!

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.