Vídeo “Mr Anthony”
396
post-template-default,single,single-post,postid-396,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vídeo “Mr Anthony”

Ho reconec i no m’agrada perquè no estaria gens malament que de tant en tant dediquéssim dos, tres, quatre minuts per contemplar com a la pantalla succeeixen de forma ràpida i de vegades il·legible el llistat de totes les persones que han participat en la pel·lícula que hem acabat de veure. No es tracta de memoritzar noms de guionistes, directors, ajudants de producció o maquillatge; es tracta d’un homenatge ;simbòlic a tots aquests professionals que han treballat dur amb l’objetiu que estiguem, al menys, noranta minuts asseguts i pràcticament immòbils i això, si pares per pensar, avuí dia és tota una gesta. Com ho reconec avui, després d’aquesta extensa Intro, començaré pel final i per això permeteu que nomeni a tots els que han fet possible el vídeo que acompanya aquest post. Així que agraeixo a Tato Latorre, guitarres i baix i a Tomi Pérez, mezcla. En la part visual han treballat Popi Molist i Xavi Gallego, producció; Emilio Sánchez, càmara; Daniel Pérez, fotografia i Luca Saavedra, edició.

Ara sí, aqui teniu el meu segon vídeo, MR ANTHONY.

MR ANTHONY s’allunya dels patrons en 7/4 i 7/8 del seu predecessor, PONTO SEM NÓ, buscant alguna cosa més sencilla tècnicament amb l’objetiu de tocar un groove més energètic, amb un feeling rocker, alguna picada d’ullet al Pop i aquesta reverb natural que ens ha proporcionat al gravar en una nau industrial antiga.

Un vídeo que vol ajudar a posar-te les piles, que oblidis el platònic estiu i comencis el nou curs amb el depòsit d’energies “a tope” perquè la rutina és meravellosa quan forma part de tot allò que ens agrada i ens apassiona.

 

Espero que us agradi!

6 Comments
 • JoanClosa
  Posted at 08:48h, 25 September Reply

  m’agrada, m’agrada i m’agrada
  m’agrada, m’agrada i m’agrada!
  Ets un putu crack!!! molt millor!! tant musicalment com per el video!!!
  Felicitats a tots!!!

  • serginho moreira
   Posted at 22:28h, 25 September Reply

   Mostíssimes gràcies,
   Mostíssimes gràcies, JoanCLosa!!!
   És que aquest equip és especacular!

 • Mauricio Franco
  Posted at 14:17h, 27 September Reply

  Show de bola. Uma pegada
  Show de bola. Uma pegada pesada estilo Bonham com mais técnica, e musicalidade. Abrs

  • serginho moreira
   Posted at 21:54h, 30 September Reply

   Valeu, Mauricio!!

   Valeu, Mauricio!!
   Cuidado, Bonham é deus, cara!! hahaha!
   Un abraço!

 • Juanjo Grande
  Posted at 19:21h, 28 September Reply

  Carambita…espectacular
  Carambita…espectacular música..imatge…espai…so…ole!
  Felicitats!

  • serginho moreira
   Posted at 21:58h, 30 September Reply

   Moltes gràcies, maestro
   Moltes gràcies, maestro Juanjo!!!!
   Amb tanta gent bona al meu voltant al final surt bé.

Post A Comment