Video Samba do Trem
412
post-template-default,single,single-post,postid-412,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Video Samba do Trem

El temps passa volant. Fa 15 anys que visc a Barcelona i he perdut el contacte amb els músics brasilers; però mai he deixat d’estudiar i practicar els “nostres rítmes”, especialment la samba, que forma part de la meva rutina d’estudis. Puc afirmar que el tamborim va ser la inspiració per compondre i fer l’arranjament d’aquest tema. Tant és així que després el vaig adaptar per utilitzar-lo com a ride.

La localizació que vaig triar és l’emblemàtica botiga d’instruments musical Bonso. Qui no coneix la botiga de música de tota la vida de Rubí? La idea de gravar i fer el rodatge mentre la gent anava passant em semblava diferent i m’agradava molt; així que vaig traslladar-hi el meu home studio a l’aparador. La veritat és que va ser molt divertit tocar la bateria darrere el vidre d’una botiga i veure i sentir la reacció de les persones. Com, per exemple, la senyora que espontàniament al final del vídeo em desitja “molta salut”!

La música requereix col·laboració i sintonitza persones. Per aquest projecte vaig tenir la fonamental ajuda del saxofonista/flautista Joan Casas i del guitarrista Daniel Turró. Per aconseguir aquest groove compto amb el gran baixista Adri Faura. El toc final el va fer en Tomi Pérez amb la mezcla. La part visual, com sempre, està feta pel “meu gran equip”: Popi Molist, Emilio Sánchez, Dani Jiménez i Xavi Gallego. Sense vosaltres res d’això seria possible. Gràcies, amics!!

 

Espero que us agradi i fins a la propera entrega.

No Comments

Post A Comment